4 tips til at lave den fedeste video om din ferie

Alle vil altid gerne dokumentere deres ferie. Det er rart at have minderne gemt, enten med billeder eller videoer. Så kan man altid se tilbage på det. Med en video kan man få det hele med og se alle de oplevelser man fik på ferien en gang til.

Det er altid en god ide at gemme sådan nogle minder, men du kan også lave en video til familien eller kæresten og vise dem, hvad du har oplevet og set.

Om det bare er til at gemme eller om det er til at vise, er op til dig. Men uanset hvad, vil du sikkert gerne lave den bedste og fedeste video. Det får du her 5 tips til.

Action og eventyr

Det er svært at lave en fed video, hvis ikke man laver nogle fede ting. Der skal gerne være lit action eller eventyr, da der ikke er meget ved blot at filme dig selv ved poolen.

Du skal selvfølgelig stadig lave noget, du godt kan lide at lave og ikke bare lave det for filmens skyld. Det behøver ikke være livsfarlige og skræmmende oplevelser, men bare noget anderledes man ikke lige prøver hver dag.

En god ide er at planlægge hvad du skal lave inden du tager afsted. Man kan booke en masse spændende online. Det kan være et specielt museum, det kan være en heldagstur, hvor man får set en masse smukt, en bådtur, det kan være safari eller noget helt andet.

Om det skal være vildt og skræmmende, smukt og roligt og eller interessant og lærerigt er helt op til, hvad for nogle oplevelser du kan lide.

Kom rundt med en bil

For at kunne få en masse oplevelser, skal man også kunne komme rundt. Det kan derfor være meget praktisk at leje en bil til at køre rundt. Det gør det bare meget nemmere.

Først og fremmest kan det altid være besværligt med offentlig transport, specielt i andre lande man ikke kender så godt. Det kan i sidste ende også være billigere at leje en bil og køre rundt i den i stedet for den offentlige transport.

Vil man rundt og se alt muligt, opleve en masse og ligger det ikke lige i nærheden, så er det bare bedst at leje en bil. Billeje er nemt og kan hurtigt gøres derhjemme. Husk dog at lej bilen i god tid.

Man kan også tage nogen rigtig gode videoer af naturen og andet spændende, mens man kører rundt, f.eks. ved at tage et bilkamera med hjemmefra.

Besøg de smukkeste steder

Udover action og eventyr, er det selvfølgelig også smart at besøge nogle rigtig smukke steder. Man kan blandt andet vælge at se solnedgangen på en smuk strand, se vandfald eller tage ned i byen.

Der er altid masser af muligheder uanset hvor man er på ferie. Nogle smukke klips gør bestemt din video bedre og så er det selvfølgelig også en god oplevelse at tage med hjem.

Din video må gerne vise hvem du er. Derfor er det vigtigt at vælge ting du synes er smukke. Det kan være du synes anderledes arkitektur er smukt, det kan være natur eller det kan være kunst.

Filmen skal altså helt have et personligt præg, for så bliver den bare meget bedre.

Et godt kamera

Det mest nødvendige er selvfølgelig et kamera. Uden et kamera bliver det svært at filme og det betyder også noget, hvilket kamera du har med. Først og fremmest er god kvalitet vigtigt.

Dernæst skal det gerne være et kamera, der er rent nemt at gå rundt med. Hvis det er sådan et stort og tungt et, bliver det hurtigt trættende at have med rundt. Måske ville et stativ til kameraet også være en god ide.

Det kunne for eksempel være et GoPro action kamera. De er ret populære blandt youtubere der vlogger deres oplevelser. Blandt andet fordi det er så nemt at tage med rundt og kvaliteten også er god.

Der findes selvfølgelig også mange andre lignende, hvis det ikke lige er det du vil have. Du kan altid finde hjælp i diverse butikker, så du kan finde det helt rette kamera.

Du kan også læse på nettet om forskellige slags, hvis du gerne selv vil have lidt viden om kameraet.

Menu
Top