Du er landet på Action-kamera.dk, det helt rigtige sted at finde Laserliner kamera. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laserliner kamera tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LASERLINER Inspektions kamera VideoScope XXL

  • Mærke: Laserliner
  • Størrelse: xxl

Vores første anbefaling er “LASERLINER Inspektions kamera VideoScope XXL” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Kompakt video-endoskop med optagefunktion – Kamerahovedet sidder på et fleksibelt kabel og sender direkte til LC-skærmen. – REC-funktion billede og video: Optagelserne kan gemmes med henblik på senere vurdering. – Funktion til formatering af SDHC-hukomme…

Tjek bedste pris ❯❯

2: LASERLINER Termisk kamera ThermoCamera Connect

  • Mærke: Laserliner

Sidste produkt på vores liste er LASERLINER Termisk kamera ThermoCamera Connect som vi har fundet til 9485,- hos Toolster.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kompakt termisk kamera til anvendelse inden for byggeri, elektronik og maskinteknik med WLAN-interface – Højopløseligt 3,2″” farvedisplay til sikker vurdering og analyse af temperaturtilstande – Infrarød-sensor med 220 x 160 pixel opløsning muliggør…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Laserliner Kamera på listen er LASERLINER Termisk kamera ThermoCamera Connect fra Toolster.dk med en pris på 9485.00. Billigste udvalgte Kamera er LASERLINER Inspektions kamera VideoScope XXL som du kan købe for 2090.00 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 7395 kr.
Ovenstående Laserliner Kamera data og priser er hentet fra 1 butikker (Toolster.dk). Alle Laserliner Kamera tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kamera guides:

Fandt du ikke det rigtige Kamera blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kamera: