Du er landet på Action-kamera.dk, det helt rigtige sted at finde Garmin kamera. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Garmin kamera tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Garmin Varia RCT716 – Rearview Radar med Kamera

  • Dagens pris: 3099,- kr.
  • Fundet hos Fri BikeShop
  • Mærke: Garmin

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Fri BikeShop.

Her kan “Garmin Varia RCT716 – Rearview Radar med Kamera” fås til 3099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Intelligent baglygte med indbygget kamera og radar Vil du opleve følelsen af at have øjne i nakken? Så er denne baglygte lige noget for dig.
Baglygten parres med Garmin Varia appen, som giver dig mulighed for at følge med på din telefon og se bagfra komme…

Se hos Fri BikeShop ❯❯

2: Garmin Varia RCT716 Cykelradar med kamera og baglygte

Sidste produkt på vores liste er Garmin Varia RCT716 Cykelradar med kamera og baglygte som vi har fundet til 3099,- hos Cykelexperten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den ser tilbage, mens du kører fremad.
Denne bagudvendte cykelradar med kamera og baglygte optager din tur løbende*.
Desuden registrerer den køretøjer, der nærmer sig bagfra, og viser dem på din kompatible Garmin enhed.-Det indbyggede kamera optager konti…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

Dyreste Garmin Kamera på listen er Garmin Varia RCT716 – Rearview Radar med Kamera fra Fri BikeShop med en pris på 3099.00. Billigste udvalgte Kamera er Garmin Varia RCT716 – Rearview Radar med Kamera som du kan købe for 3099.00 hos Fri BikeShop. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Garmin Kamera data og priser er hentet fra 2 butikker (Fri BikeShop, Cykelexperten.dk). Alle Garmin Kamera tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kamera guides:

Fandt du ikke det rigtige Kamera blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kamera: